taxci
 

Belastingaangiften

Laatst gewijzigd: 10-03-2017

U zoekt een betrouwbare partij om de fiscale aangifte voor u te doen ? U heeft problemen met de belastingdienst en zoekt iemand met ervaring en deskundigheid om dit op te lossen ? U heeft recht op bepaalde aftrekposten maar weet niet hoe u deze in uw aangifte moet verwerken ? U wilt uw fiscale aangifte wegens mogelijke belangenverstrengeling niet meer door uw accountant laten verzorgen ?

Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van fiscale aangiften en kunnen u op deskundige wijze bij het maken van uw aangifte ondersteunen, of het gehele aangiftetraject uit handen nemen.

Wij streven naar beheersing van het aangifteproces. Het maken van een fiscale aangifte vereist een aantal stappen, die beginnen bij het op juiste wijze administreren van een transactie en eindigen bij de juiste verwerking daarvan in de aangifte. Met name voor grotere ondernemingen is het maken van de aangifte vaak een moeizame en tijdrovende exercitie, mede omdat het proces niet efficiënt is ingericht. De fiscalist is het grootste deel van de tijd bezig met het verzamelen van informatie en het valideren van gegevens. Als wij worden gevraagd om een fiscale aangifte verzorgen, besteden wij nadrukkelijk aandacht aan mogelijk verbeteringen van dit proces.

Indien u meer informatie wenst of indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op nemen door te bellen naar 020-5709440 (Amsterdam) of 010-2010466 (Rotterdam).

U kunt ook het contactformulier invullen, of rechtstreeks een e-mail sturen aan info@taxci.nl.

Wij maken graag tijd voor u!

Terug naar Onze diensten