taxci
 

Manager Accounting - Internationale Praktijk (vervuld)

Voor de verdere uitbouw van onze Full Service Praktijk zoeken wij een Manager Accounting met relevante ervaring in de internationale praktijk.
(0,8 - 1 FTE).

 

Jouw functie

Als Manager Accounting ben je verantwoordelijk voor de administraties van diverse (met name) buitenlandse cliënten.

Samen met het management bepaal je de strategie voor de verdere uitbouw van onze Full Service Praktijk en breng je deze praktijk naar de volgende stap.

Jij onderhoudt zelfstandig het contact met de cliënt, bewaakt de planning en het budget, en coördineert of verzorgt waar nodig zelf de te verrichtten werkzaamheden, zoals het opstellen van de kwartaalrapportages, jaarrekeningen, publicatiestukken, aangiften VPB en BTW.

Onze administraties worden hoofdzakelijk gevoerd via onze online portal in Twinfield. De voertaal met onze cliënten is meestal Engels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar jouw standplaats kan in overleg ook Rotterdam worden of een combinatie van Amsterdam en Rotterdam.

Deze functie is voor minimaal 32 uur per week.

Wie wij zijn

Tax Consultants International B.V. (TAXci) is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn een specialist op het gebied van internationaal belastingrecht maar wij leveren ook een breed pakket van compliance diensten aan met name buitenlandse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen of hier al een vestiging hebben.

Naast fiscaal advies en fiscale compliance diensten, bieden wij onze cliënten administratieve ondersteuning, waaronder het opzetten en verzorgen van administraties, loonadministraties en aanverwante werkzaamheden.

Ons DNA

 • Al meer dan 18 jaar een internationale praktijk
 • Amsterdam en Rotterdam
 • Betrokken bij onze werknemers, cliënten en maatschappij
 • Hoogwaardige diensten tegen een eerlijke prijs
 • Integer en professioneel
 • Bijna iedereen heeft een Big 4 achtergrond
 • Kennisorganisatie
 • Wij doen aan het nieuwe werken

Wat wij bieden

team

Wij bieden jou de kans om samen met ons te ondernemen en onze Full Service Praktijk verder op de kaart te zetten.grow

Je krijgt alle ruimte en zelfstandigheid om jouw eigen koers te varen, maar je behoeft het niet alleen te doen. Je kunt vertrouwen op de steun van ons team van gemotiveerde, enthousiaste en betrokken collega’s!

home
 • salaris op Big 4 niveau
 • 25 vakantiedagen
 • overwerkregeling
 • pensioenregeling (50-50)
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • laptop en telefoon
 • onkostenvergoeding
 • reiskostenvergoeding of auto van de zaak
star

Werken op het hoogste niveau, kwaliteit boven kwantiteit, geen dag hetzelfde

list

Moderne arbeidsvoorwaarden - bepaal zelf hoeveel, waar en wanneer je werkt!

Functie-eisen

Wij zoeken een accountant die zijn vak beheerst en die het leuk vindt om leiding te geven aan en samen te werken met een multidisciplinair team van enthousiaste professionals. Als jij een bijdrage kunt leveren aan de groei van onze praktijk, dan bieden wij jou een podium voor persoonlijke groei en de groei van jouw carrière. Heb je dan ook nog het onderstaande in huis dan zien we je sollicitatie zeker graag tegemoet!

education

Minimaal een afgeronde financiële/bedrijfseconomische opleiding op hbo-niveau (SPD of AA/BE/AC/BA, en/of assistent accountant in opleiding tot RA of AA.

administration

Je bent commercieel ingesteld en kunt zelfstandig contacten met cliënten en relaties onderhouden en waar mogelijk uitbreiden.

home

Minimaal 4 tot 6 jaren relevante werkervaring op het gebied van het voeren van financiële administraties en het opstellen van jaarrekeningen binnen een internationale omgeving.

message

Vloeiend in het Nederlands en een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

traning

Goede beheersing van de standaard Microsoft Office programma’s (Word, Excel en Outlook). Ervaring met Twinfield, Infine en Elsevier Nextens is een pré.

smile

Een echte team player die goed kan samenwerken en prettig communiceert met collega’s, cliënten en relaties.

Bel jij ons of bellen wij jou?

Als deze vacature jou aanspreekt dan nodigen wij jou graag uit om ons te vertellen waarom jij denkt dat jij de beste kandidaat bent voor deze functie. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw werkervaring en opleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Smit.

Wij maken graag tijd voor je!


Deze vacature is vervuld.

Ton Smit