taxci
 

Belastingheffing in het buitenland

Laatst gewijzigd: 01-03-2017

Binnen onze internationale praktijk hebben wij vrijwel dagelijks te maken belastingheffing in het buitenland. 

Voor onze cliënten uit Nederland en het buitenland werken wij continue samen met internationaal ervaren belastingadviseurs, en andere dienstverleners zoals accountants en advocaten, in andere landen.

Het is vandaag de dag vrijwel onmogelijk om internationaal zaken te doen zonder grensoverschrijdende ondersteuning op fiscaal gebied.

Dit is ons vak - wij doen dit dagelijks. 

Vanuit onze praktijk hebben wij ervaring met de meest voorkomende fiscale perikelen in de belangrijkste landen. Daarnaast hebben wij toegang tot een international database waarin in alle Europese belastingregimes, en de belangrijkste niet Europese belastingregimes, gedetailleerd worden beschreven. Soms is dit voldoende voor een eerste lijnsadvies, maar meestal is het toch noodzakelijk om een lokale adviseur er bij te betrekken. 

Wij kunnen u in contact brengen met geschikte buitenlandse adviseurs waarmee wij in de loop jaren goede ervaringen hebben opgedaan. Wij weten welke vragen we moeten stellen en hoe wij deze adviseurs in het buitenland efficient en effectief kunnen inzetten. Wij coördineren het inhuren van buitenalndse adviseurs dan ook graag voor u.

Indien u meer informatie wenst of indien u geinteresseerd bent in onze diensten, dan nodigen wij u uit om contact met ons op nemen door te bellen naar 020-5709440 (Amsterdam) of 010-2010466 (Rotterdam).

U kunt ook het contactformulier invullen,of rechtstreeks een e-mail sturen aan info@taxci.nl.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. Belt u gerust ons kantoor voor de mogelijkheden.

Wij maken graag tijd voor u!