taxci
 

Jamie Janssen

Laatst gewijzigd: 19-12-2019

Jamie JanssenMijn naam is Jamie Janssen.

Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van de mail en beantwoorden van de telefoon. Daarnaast bied algemene ondersteuning aan de back office.

Expertise

Secretarieel werk.

Specialiteit

Secretarieel werk.

Taken en verantwoordelijkheden

Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van inkomende en uitgaande post, het bemannen van de telefooncentrale en het verzorgen van de kantoren en voorraadbeheer. Daarnaast bied algemene ondersteuning aan de back office

Werkzaam bij TAXci sinds

1-11-2019


Werkervaring

Ik ben op dit moment nog studerend. Tijdens mij studie heb ik verschillende bijbaantjes gehad en ben ik in 2015 als hostess gestart bij (toentertijd) Based-Inn Barendrecht. Enkele jaren en een naamswijziging later, besloot ik de overstap te wagen naar Rechtbank Rotterdam, omdat dit beter aansloot op mijn opleiding. Na anderhalf jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en kreeg ik de kans om 10 weken stage te lopen bij het kantongerecht te Paramaribo.

In november 2019 ben ik gestart als secretaresse bij TAXci. Ik houd mij hier voornamelijk bezig met het ondersteunen van de back office en het bemannen van de telefooncentrale.

Opleiding

In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO-jurist aan de Hogeschool Inholland te Rotterdam, waar ik mij vooral gericht heb op de afstudeerrichting ondernemingsrecht. In september 2019 ben ik begonnen aan de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg.