taxci
 

Momo Chen

Laatst gewijzigd: 19-12-2019

Momo ChenMijn naam is Momo Chen.

Ik ben ik verantwoordelijk voor het beheer van een portfolio van TAXci-cliënten, inclusief de dagelijkse boekhouding en de voorbereiding van de BTW aangiften.

Expertise

Boekhouding en btw.

Specialiteit

Specialistische kennisboekhouding/ Nederlands jaarrekeningenrecht

Taken en verantwoordelijkheden

Als Assistent Manager Accounting ben ik verantwoordelijk voor het beheer van een portfolio van TAXci-cliënten, inclusief de dagelijkse boekhouding en de voorbereiding van de BTW aangiften. Ik assisteer ook bij het opstellen en deponeren van de jaarrekening, de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting en andere financiële rapporten

Werkzaam bij TAXci sinds

1-10-2019

Werkervaring

In 2012 begon ik mijn carrière als accountant- assistent bij Hofung Technologies in Amsterdam. Ik heb daar verschillende werkzaamheden verricht, met name op het gebied van administraties en boekhouding, waar ik ook mijn voorkeur voor de boekhoudpraktijk heb ontwikkeld. In 2017 ben ik overgestapt naar Dutch Accounting House om me verder te specialiseren op dit gebied. Bij Dutch Accounting House heb ik me vooral gericht op de administratie, boekhouding en btw-aspecten, inclusief communicatie met cliënten (naleving van de Nederlandse belastingwetgeving).

Opleiding

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heb ik verschillende interne en externe cursussen en trainingen gevolgd, onder meer op het gebied van naleving Nederlands recht (compliance), de 30%-regeling voor expats, instapprocedures voor buitenlandse bedrijven en meer praktijkgerichte trainingen en cursussen.