taxci
 

Carrière mogelijkheden

Laatst gewijzigd: 28-02-2017

carrière mogelijkheden

Werken bij TAXci betekent werken met een duidelijk doel voor ogen: je wordt een professional in de internationale praktijk.

 

Om de top te bereiken moet je, ongeacht je functie, kunnen excelleren op ons vakgebied, individueel en in teamverband. 

 

Maar vaktechniek alleen is niet voldoende. Bij ons moet je ook ondernemend durven zijn en is het ook belangrijk om goed te  kunnen communiceren, je in te leven in anderen en betrokken te zijn bij de zaak, jouw collegas en jouw cliënten.

 

Het is en blijft een mensen business !

 

Onze opdrachtgevers variëren van klein tot groot, nationaal en internationaal. Je vindt ze in de handel, dienstverlening en industrie. De gemeenschappelijke noemer is de internationale factor.  De diversiteit van van onze cliënten en onze opdrachten staan garant voor interessante en afwisselende baan ! 

 

Een greep uit onze opdrachten.

 

Haal het maximale uit jezelf

 

Als medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan winnen we allemaal. Naarmate je vaardigheden, kennis en deskundigheid toenemen, kun je op een effectievere en efficiëntere manier werken. Je carrièremogelijkheden nemen toe. En daar profiteert TAXci ook van. Als onze medewerkers het maximale uit zichzelf halen, dan kunnen we steeds betere diensten aanbieden en meer waarde toevoegen voor onze cliënten.

Opleiding

Persoonlijke groei ondersteunen we met gerichte interne en externe trainingen, scholingen en interessante opdrachten. Afhankelijk van de richting waarin jij jezelf verder wilt ontwikkelen zal er worden gekeken naar de mogelijkheden en benodigdheden om die functie binnen TAXci werkelijkheid te laten worden. Jaarlijks vinden Beoordelingsgesprekken en POP (persoonlijk opleidings plan) gesprekken plaats, waarbij op individuele basis het opleidingstraject wordt vastgesteld.

Een greep uit de opleidingen waar wij gebruik van maken:

  • PAOB         
  • IBFD           
  • Kluwer       
  • De Baak (management)
  • Softskills   (computertrainingen, talencursussen, schrijfvaardigheden)

Collega's

Een goed advieskantoor geeft een afspiegeling van de maatschappij. Bij ons werken mensen van diverse pluimage, qua persoonlijkheid, opleiding, maar ook culturele achtergond.   

We zijn geen eenheidsworst, maar we voelen ons wel met elkaar verbonden door onze passie voor het vak, onze professionele opstelling, een gezonde no-nonsense mentaliteit, en onze betrokkenheid bij onze medemens. 


Terug naar Werken bij TCI

 

wie zijn wij en wat doen wij

 

 

carrière mogelijkheden

 

 

vacatures

 

 

arbeidsvoorwaarden

 

 

solliciteren

 

 

 

contactformulier