taxci
 

Een greep uit onze opdrachten

Laatst gewijzigd: 28-02-2017

een greep uit onze opdrachtenOnze opdrachtgevers variëren van klein tot groot, nationaal en internationaal. Je vindt ze in de handel, dienstverlening en industrie. De gemeenschappelijke noemer is de internationale factor !

 

De diversiteit van onze klanten en onze opdrachten staan garant voor een interessante en afwisselende baan.

 

Aan de hand van een aantal voorbeelden willen wij graag laten zien dat werken bij TAXci leuk is:

 

 • Je ontmoet interessante persoonlijkheden.
  Wij hebben bijvoorbeeld een zeer beroemde Italiaanse zanger fiscaal begeleid in verband met het geven van concerten in Nederland. Tevens hebben wij bekende voetballers in onder andere Spanje, Italië en Portugal fiscaal begeleid evenals Formule 1 coureurs en motor coureurs.

 • Af en toe vlieg je voor cliënten de hele wereld over.
  Voor het oplossen van fiscale problemen van een DGA die naar de Verenigde Staten is geëmigreerd zijn wij naar Miami geweest. Voor de fiscale joint venture van 's werelds bekendste sigaren producent met een Spaanse distributie partner vlogen wij naar Zwitserland. Zo hebben wij nog vele voorbeelden.

 • Jouw mening telt echt.
  Wij worden regelmatig gevraagd een fiscale opinie te geven. Zo ook bij de overname van een Poolse televisie divisie van een in Luxemburg gezeteld media concern door een Nederlandse acquisitie vehicle.

 • De projecten zijn veelal omvangrijk en complex.
  Bijvoorbeeld de due dilligence van een levensmiddelen divisie van een Nederlands-Amerikaanse multinational ten behoeve van een Franse multinational. En de herstructurering en begeleiding bij de verkoop van één van Nederlands grootste dating sites. 

Wil je meer weten, laat dan je naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.

 

 


Terug naar Werken bij TCI

 

wie wij zijn en wat wij doenminmax_bound="true">

 

 

carrière mogelijkheden

 

 

vacatures

 

 

arbeidsvoorwaarden

 

 

solliciteren

 

 

 

contactformulier